Delta unike bærekrafitge kurs

Gjennom året kan du delta på kurs hos oss. Her tilrettelegger vi for praktisk, teoretisk og felles aktivitet gjennom alle årets sesonger. Lær om partering, slakting, konservering, matlaging, drinker, spikking, dyrking, høsting, m.m. Følg med på vår kurskalender for stadig nye oppdateringer.


Har du kunnskap vi ikke har, ta gjerne kontakt for å sette opp ditt eget kurs

Hand illustration

CHRISTINE DEPISAN

«Sank de små dråper av kunnskap du kan få, og betrakt de som en stor skatt»

Kokkekurs

Finspiss dine kokkeferdigheter, gi det bort i gave, ta med jobben eller gjør det til en opplevelse med dine beste venner. Mulighetene er mange, og det er våre kurs også. Her er alt fra kokkekamp, matkurs for barn, mat og coktails. Sjekk vår kalender for de ulike kursene og aktivitetene.

Hage og dyrking

I løpet av sesongen vil det være flere ulike kurstilbud relatret til hagen, dyrking og matauk. Delta på kurs om kompostering, blomsterdyrking, såkurs, frøoppbevaring, ulike driftsformer, etablering av hager, binde buketter, kjøkkenhage og mye annet.

Sopp og nyttevekster

Hvordan finne og bruke det vi ser rundt oss hver dag ute i naturen, i hagen, langs veien. Vi vil gjennom året holde kurs og samlinger om nyttevekster og deres bruk. I tillegg vil du kunne komme hit på soppkontroll i høst.

Aktiviteter

Det blir ulike kurs, retreats og aktiviteter knyttet til velvære, trening og avspenning. Følg med for yoga eller thai chi retreat m.m.

Markeder

Vi ønsker å skape liv på tunet. Vi arrangerer ulike markeder; julemarked, bruktmarked, loppemarked efor å nevne noen
Om du ønsker å leie plass utendørs for ditt arrangement, er det bare å ta kontakt.

Helaften

Velkommen til en helaften hos oss. Her får du servert 5-retters meny med råvarer av høy kvalitet fra lokale produsenter.