Personvernerklæring for Øvre Sem Gård og nettsiden ovresem.no

Øvre Sem Gård (heretter kalt "Vi" eller "Oss") tar ditt personvern på alvor og vil alltid sikre at all informasjon som samles inn via nettsiden vår, behandles sikkert og i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

INFORMASJONSINNSAMLING
Vi samler inn informasjon om deg når du bestiller varer, tjenester samt sender en forespørsel via vårt kontaktskjema om bestillinger av kurs, konferanse, bryllup og andre opplevelser hos oss. Informasjonen vi samler inn inkluderer navn, e-postadresse, telefonnummer og detaljer om din bestilling.

FORMÅL MED INFORMASJONSINNSAMLING
Vi bruker informasjonen vi samler inn for å behandle din forespørsel om bestilling og for å kunne kontakte deg i forbindelse med bestillingen.

INFORMASJONSDELING
Vi vil aldri selge eller på annen måte overføre din informasjon til tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre vi er pålagt å gjøre dette ved lov.

COOKIES OG SPORING
Nettsiden vår bruker ikke cookies eller sporingsteknologi per dags dato.

SIKKERHET
Vi tar alle nødvendige sikkerhetstiltak for å beskytte din informasjon mot uautorisert tilgang, endring eller ødeleggelse.

DINE RETTIGHETER
Du har rett til å få tilgang til, endre eller slette informasjonen vi har om deg. Du kan be om dette ved å kontakte oss på kontaktinformasjonene nederst i denne erklæringen.

ENDRINGER I PERSONVERNERKLÆRINGEN
Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst. Eventuelle endringer vil bli publisert på nettsiden vår.

KONTAKTINFORMASJON
Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår håndtering av din informasjon, kan du kontakte oss på:
E-post: admin

@ovresem.no

Telefon: 918 70 700

Dato for siste oppdatering: 1. mai2023