17.mai brunsj

Dato

17. mai

Pris

350,-

Varighet

6 timer

Send forespørsel
Ispinne

Velkommen til en unik 17. mai brunsj🍾

Er du klar for å feire Norges nasjonaldag på en autentisk og sjarmerende gård midt i hjertet av norsk natur? Da er vår 17. mai-brunsj det perfekte stedet for deg og dine.

Brunsjen er en hyllest til det beste av norsk matkultur, med ferske og smakfulle ingredienser hentet fra nærområdet. Fra eggs benedict, husrøkt laks, grillet entrecote til 17-mai tradisjonens pavlova til dessert, er vår brunsj meny er en feiring av det beste som Norge har å by på.

Vi støtter lokale bønder og produsenter ved å bruke produkter fra gårder i nærområde. Hver munnfull er en hyllest til den norske produsenten og den rike smaken av sesongens beste råvarer.

Bli med oss for en brunsjopplevelse som ikke bare smaker godt, men som også støtter lokalsamfunnet og bærekraftig matproduksjon. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til bordet og dele gleden av norsk matkultur

Hva med atmosfæren? Øvre Sem Gård tilbyr en unik opplevelse med sitt naturskjønne landskap og idylliske omgivelser. Slapp av og nyt den rolige atmosfæren mens du feirer Norges nasjonaldag med dine nærmeste.

🥂 Reserver bord for å sikre dere plass og bli med på feiringen 🇳🇴
Vi gleder oss!

Vi serverer brunsj fra kl: 10.00 - 14.00

Brunsjen inkluderer:

  • Eggs benedict med hjemmelaget skinkestek, spinat og luftig hollandaise
  • Kremet potetsalat
  • Brød og pisket smør
  • Hjemmerøkt laks med eggerøre
  • Hjemmelaget roastbeef med syltet småløk
  • Grillet entrecote med urtesmør og grillet grønne grønnsaker
  • Mini Pavlova med vaniljekrem og bær

Så hvorfor vente? Gi deg selv og dine kjære en opplevelse de sent vil glemme. Bli med oss på vår helaften og la oss skape magi sammen gjennom mat, smak og glede. Bestill nå for å sikre din plass.


Sharing brunsj fra 12 år - 350,-
Brunsj for de minste (2-11 år) - 175,-


Om Holtsmark

Velkommen til vår “Bærekraftig samarbeid - lokalt dyrket” mat konsept, hvor vi tror på viktigheten av å støtte lokale produsenter og gårder samtidig som vi fremmer bærekraftig og lokal mat. Menyen vår inneholder råvarer av høy kvalitet hentet direkte fra lokale bønder og produsenter, slik at vi kan tilby en virkelig unik og deilig matopplevelse.

No alt text
No alt text

Kokkene på Holtsmark

To kokker møttes, ble kjærester, giftet seg og har nå startet en selskaps-og cateringbedrift på tidligere Sem Gjestegård. Lisa har jobbet som kjøkkensjef på blant annet Oche Oslo, Tekehtopa og 4 service kantiner.Michael har vært kjøkkensjef på restauranter som Pascal patisserie & brasserie, Baltazar ristorante & enoteca, Lysebu hotell samt drevet Private Dining (fine dining catering)


En fellesnevner hos de begge er en oppvekst med sjø og natur. Mens Lisa hoppet fra svaberg til svaberg i Engelsviken var Michael på Finnmarksvidda, gjerne med fiskestanga og uten bekymringer.
En slik oppvekst gjenspeiles i maten. Lekent og elegant både på smak og utseende