Arnes bistro kveld

Dato

19. okt.

Pris

590,-

Send forespørsel
Kalv fra Bergvang Gård

Vi inviterer til Arnes bistro kveld
Kalven Arne fra våre trofaste venner på Bergvang Gård har levd et godt liv på beite rundt Semsvannet. Det har resultert i kvalitetskjøtt på høysete nivå. Vi mener Arne burde hedres med en egen kveld i restauranten hos oss.

Denne kvelden vil vi servere en 3-retters meny. I tillegg vil det bli servert appetittvekkere i fransk bistro stil til aperitiffen. Vi baserer menyen på sesongens beste råvarer fra lokale bønder, akkompagnert med nøye utvalgt drikke følge.

Alkoholfrie alternativ vil selvfølgelig være tilgjengelig for de som ønsker det. Kvelden starter kl 18.00 med første servering kl. 18.30.

  • 3 retter - 590,-
  • 3 retter drikkepakke & aperitiff - 660,-
  • 3 retter alkoholfri drikkepakke & aperitiff - 325,-

Om kokkene;
To kokker møttes, ble kjærester, giftet seg og har nå startet en selskaps-og cateringbedrift.
Når Lisa nærmest er oppvokst på et storkjøkken og Michael som har lang fartstid innen kjøkken, restaurantdrift og konseptutvikling møtes, ja da blir det kreativt!Lisa har jobbet som kjøkkensjef på blant annet Oche Oslo, Tekehtopa og 4 service kantiner.
Michael har vært kjøkkensjef på restauranter som Pascal patisserie & brasserie, Baltazar ristorante & enoteca, Lysebu hotell samt drevet Private Dining (fine dining catering)En fellesnevner hos de begge er en oppvekst med sjø og natur. Mens Lisa hoppet fra svaberg til svaberg i Engelsviken var Michael på Finnmarksvidda, gjerne med fiskestanga og uten bekymringer.En slik oppvekst gjenspeiles i maten. Lekent og elegant både på smak og utseende


Om Holtsmark mathus;
Når det kommer til vår mat og drikke konsept, har vi fått med oss et eget team som kan dette bedre enn oss.
Holtsmark Selskap & catering drives som et eget firma på Øvre Sem Gård og kommer til å være vår mat og drikke leverandør på alle selskaper, konferanser, middager, frokoster og lunsjer. I tillegg kan dere bestille Catering levert til dere på kontoret eller hjem.