Dyrkekurs som et årshjul

Dato

15. sep.

Pris

750,-

Varighet

2 måneder

Makskapasitet

15 personer

Send forespørsel
Årshjul

Kom og lær sammen med oss....

Fra de første øyeblikkene du setter spaden i jorden, vil du føle deg forvandlet. Dyrking handler ikke bare om å produsere mat, det handler om å dyrke lidenskap, tålmodighet og forbindelse. Det handler om å lære av naturen, tilpasse seg dens rytme og oppdage skjønnheten i hver fase av veksten.

Våre kurs tilbyr en miks av teori og praksis, fra grunnleggende hagearbeidsteknikker til avanserte permaculture-prinsipper. Uansett om du har en liten balkong eller en stor hage, vil våre erfarne instruktører veilede deg på veien til suksess og selvforsyning.

Bli med oss på denne spennende reisen....

...gjennom vekstens rike. La oss sammen så frøene til en grønnere fremtid, både for oss selv og for kommende generasjoner. Dyrkekursene våre venter på deg, klare til å vise deg veien til en verden av muligheter og skjønnhet under solen.
I alt setter vi opp 10 kurs fra mars til november.
Kursene er noe ulikt satt sammen, da noen er 2 timers kurs på ettermiddagen og andre 4 timers kurs med lunsj på søndager, i tillegge til et kokkekurs med en hyggelig og sosial middag,
Du kan selv velge om du ønsker å være med 1,2 eller 10 gangene. Om du velger hele pakken har vi satt sammen en hyggelig pakkepris.

En kursserie à 10 kurs:

No alt text

Kurs 6 - Ugress-og skadedyrbekjempelse

Niday holder felt-kurs i ugress og skadedyrbekjempelse. Vi går gjennom feltet og snakker om tiltak man kan gjøre og hensyn man må ta for å ha friskest mulige planter. Det vil bli fokus på forebyggende bekjempelse, men vi går også gjennom hva du kan gjøre når du får problemer med ugress og skadedyr.

Torsdag 13.juni kl 18.00 - 20.00
kr 750,-

Kursene blir holdt av

Andrew Mcmillion, Andrew Niday og kokkene på Holtsmark

Hvert 2 timers kurs koster kr 750,-
Hvert 4 timers kurs med lunsj koster kr 1590,-
Kokkekurs med 3 retters middag kr 1900,-
Ønsker du å følge hele kursserien får du ale kursene til 9950,-

Sikre din plass

No alt text

Andrew McMIllion

er styremedlem i KVANN-Kunnskap og Vern av Nytteplanter i Norge og Slow Food Oslo. Han fokuserer på lokalt tilpasse frø til regenerative småbruk, skolehager og hobbydyrkere, og underviser på skoler i Oslo-området; se

www.mcmillion.no.

Andrew Niday

er gartner og planteviter (MSci, NMBU) med en stor lidenskap for jord og kompost. Han har lang erfaring med dyrking til både produksjon og sjølforsyning, og har blant annet vært med å drifte Losæter i Oslo, og er aktiv i miljøet der. Andrew fokuserer på regenerativ dyrking, naturbruk, fermentering med mer, og underviser innenfor flere tema fra jord til bord.

Kontakt oss

No alt text

Kokkene på Holtsmark

To kokker møttes, ble kjærester, giftet seg og har nå startet en selskaps-og cateringbedrift på Øvre Sem Gård. Lisa har jobbet som kjøkkensjef på blant annet Oche Oslo, Tekehtopa og 4 service kantiner. Michael har vært kjøkkensjef på restauranter som Pascal patisserie & brasserie, Baltazar ristorante & enoteca, Lysebu hotell samt drevet Private Dining (fine dining catering)


En fellesnevner hos de begge er en oppvekst med sjø og natur. Mens Lisa hoppet fra svaberg til svaberg i Engelsviken var Michael på Finnmarksvidda, gjerne med fiskestanga og uten bekymringer.
En slik oppvekst gjenspeiles i maten. Lekent og elegant både på smak og utseende

No alt text

Vi tar forbehold

ved få deltagere

Kan kurset bli endret, slåt sammen eller avlyst.
Men vi vil etterstrebe å gjennomføre kursserien på alternative måter.