Helaften; Smak av lokalt

Dato

09. mars

Pris

790,-

Makskapasitet

30 personer

Send forespørsel
Ispinne

Opplev en uforglemmelig kulinarisk reise med vår eksklusive helaften

Ønsker du å ta smaksløkene dine med på en fantastisk reise fylt med de mest utsøkte smaker? Da er vår helaften det perfekte stedet for deg å være!

I tillegg til den fantastiske maten, vil vår atmosfære og service sørge for at din opplevelse er intet mindre enn perfekt. Slapp av og nyt den elegante atmosfæren mens vårt imøtekommende personale tar hånd om dine behov med oppmerksomhet og sjarm.


Middag starter kl 18.00
Første rett serveres 18.30

MENY:

  • Hjemmelaget linguini og skreiperler

  • Selleriterte og dill
  • Kalv fra Bergvang og Salvie
  • Berlineboller med epler fra hagen

De ulike pakkeløsningene;

  • 4-retter uten drikke — Kr 790,- p.p.

  • 4 retter med drikkepakke - 1450,-

  • 5-retter, drikkepakke med overnatting for 2 pers i dobbeltrom — Kr 2300,- p.p. inkludert frokost.

  • 5-retter, drikkepakke med overnatting for 1 pers i enkeltrom — Kr 2850,- inkludert frokost.

Så hvorfor vente? Gi deg selv og dine kjære en opplevelse de sent vil glemme. Bli med oss på vår helaften og la oss skape magi sammen gjennom mat, smak og glede. Bestill nå for å sikre din plass.

Og du; hvorfor ikke booke middag med overnatting slik at dere virkelig får maksimalt ut av denne helaften?

Om Holtsmark

Velkommen til vår “Bærekraftig samarbeid - lokalt dyrket” mat konsept, hvor vi tror på viktigheten av å støtte lokale produsenter og gårder samtidig som vi fremmer bærekraftig og lokal mat. Menyen vår inneholder råvarer av høy kvalitet hentet direkte fra lokale bønder og produsenter, slik at vi kan tilby en virkelig unik og deilig matopplevelse.

No alt text
No alt text

Kokkene på Holtsmark

To kokker møttes, ble kjærester, giftet seg og har nå startet en selskaps-og cateringbedrift på tidligere Sem Gjestegård. Lisa har jobbet som kjøkkensjef på blant annet Oche Oslo, Tekehtopa og 4 service kantiner.Michael har vært kjøkkensjef på restauranter som Pascal patisserie & brasserie, Baltazar ristorante & enoteca, Lysebu hotell samt drevet Private Dining (fine dining catering)


En fellesnevner hos de begge er en oppvekst med sjø og natur. Mens Lisa hoppet fra svaberg til svaberg i Engelsviken var Michael på Finnmarksvidda, gjerne med fiskestanga og uten bekymringer.
En slik oppvekst gjenspeiles i maten. Lekent og elegant både på smak og utseende