Helaften; Smak av lokalt på Åpen dag
Dato
26. aug.
Pris
789,-
Varighet
6 timer

Ta med venner, kjæresten, kollegaer eller familien på en smaksrik helaften på Øvre Sem Gård.
Offisiell åpning med familiedag fra 12.00
Middag starter kl 18.00
Første rett serveres 18.30
MENY:
Kommer i begynnelsen av august, men vil baseres seg på de råvarene våre lokale bønder kan levere til denne dagen.
De ulike pakkeløsningene;
4-retter uten drikke — Kr 549,- p.p.
5-retter med drikkepakke — Kr 998,- p.p.
5-retter, drikkepakke med overnatting for 2 pers i dobbeltrom — Kr 1845,- p.p. inkludert frokost.
5-retter, drikkepakke med overnatting for 1 pers i enkeltrom — Kr 2488,- inkludert frokost.
Klikk på 'Send forespørsel' for å booke riktig dato
Book middag med overnatting for å gjøre noe ekstra ut av kvelden og du får tilbringer natten på vårt historiske hotell med en nydelig frokost dagen derpå.
Om Holtsmark
Velkommen til vår “Bærekraftig samarbeid - lokalt dyrket” mat konsept, hvor vi tror på viktigheten av å støtte lokale produsenter og gårder samtidig som vi fremmer bærekraftig og lokal mat. Menyen vår inneholder råvarer av høy kvalitet hentet direkte fra lokale bønder og produsenter, slik at vi kan tilby en virkelig unik og deilig matopplevelse.


Kokkene på Holtsmark
To kokker møttes, ble kjærester, giftet seg og har nå startet en selskaps-og cateringbedrift på tidligere Sem Gjestegård. Lisa har jobbet som kjøkkensjef på blant annet Oche Oslo, Tekehtopa og 4 service kantiner.Michael har vært kjøkkensjef på restauranter som Pascal patisserie & brasserie, Baltazar ristorante & enoteca, Lysebu hotell samt drevet Private Dining (fine dining catering)
En fellesnevner hos de begge er en oppvekst med sjø og natur. Mens Lisa hoppet fra svaberg til svaberg i Engelsviken var Michael på Finnmarksvidda, gjerne med fiskestanga og uten bekymringer.
En slik oppvekst gjenspeiles i maten. Lekent og elegant både på smak og utseende