Kokkekurs for barn 9-15 år

Dato

01. sep.

Pris

799,-

Varighet

3 timer

Makskapasitet

10 personer

Send forespørsel
jente som lager mat

Har du barn som synes matlaging er spennende?
Da er kokkekurs for barn midt i blinken!

Sammen med våre kokker får barna lage en 3-retters meny basert på gode, norske råvarer i sesong.
Barna får utdelt forkle og får lære om bruken av ulike kjøkkenredskaper og blir kjent med råvarene ved å ta på, smake og lukte. Vi opplever at når barn får tilberede maten selv våger de å smake på mer. Målet er å gi barna bedre forståelse for hvor maten kommer fra, hvordan råvarene kan brukes – og selvfølgelig at de skal oppleve matglede.

Aktiviteten inkluderer opplæring i bruk av utstyr, informasjon om kjøkkenhygiene, opplæring i kutteteknikker, gratis drikke og prøvesmaking av kurets meny til barna.

Foresatte er hjertelig velkommen til å delta på en 3 retters middag laget og servert av barna selv
Velkommen til bords kl 15.00 - 16.00 og koster 500,- p.p
Om kokkene;

To kokker møttes, ble kjærester, giftet seg og har nå startet en selskaps-og cateringbedrift.
Når Lisa nærmest er oppvokst på et storkjøkken og Michael som har lang fartstid innen kjøkken, restaurantdrift og konseptutvikling møtes, ja da blir det kreativt!Lisa har jobbet som kjøkkensjef på blant annet Oche Oslo, Tekehtopa og 4 service kantiner.
Michael har vært kjøkkensjef på restauranter som Pascal patisserie & brasserie, Baltazar ristorante & enoteca, Lysebu hotell samt drevet Private Dining (fine dining catering)En fellesnevner hos de begge er en oppvekst med sjø og natur. Mens Lisa hoppet fra svaberg til svaberg i Engelsviken var Michael på Finnmarksvidda, gjerne med fiskestanga og uten bekymringer.En slik oppvekst gjenspeiles i maten. Lekent og elegant både på smak og utseende


Om Holtsmark mathus;
Når det kommer til vår mat og drikke konsept, har vi fått med oss et eget team som kan dette bedre enn oss.
Holtsmark Selskap & catering drives som et eget firma på Øvre Sem Gård og kommer til å være vår mat og drikke leverandør på alle selskaper, konferanser, middager, frokoster og lunsjer. I tillegg kan dere bestille Catering levert til dere på kontoret eller hjem.