Pinnekjøttaften

Dato

09. des.

Pris

800,-

Makskapasitet

20 personer

Send forespørsel
Pinnekjøtt

Sammen med Kråka pub og Holtsmark Mathus inviterer til pinnekjøttlag!
Jula er nærmere enn du tror, og vi inviterer til pinnekjøttlag i trivelige omgivelser på Stabburet vårt.

Maten er det Holtsmark Mathus som står for, og vi kan garantere at det blir en uforglemmelig aften med god mat og drikke og god stemning.
Vi har foreløpig satt opp torsdag 9. november og lørdag 9. desember, men vi setter gjerne opp flere kvelder dersom behovet melder seg.

  • Aperitiff øl, vin eller alkoholfritt
  • 2 serveringer med pinnekjøtt fra Strøm-Larsen, småpotet fra Bergsmyrene gård, rotmos, Vossakorv fra Hadeland viltslakteri og sjy
  • Riskrem med rød saus og hakkede mandler til dessert (den som finner den hele mandelen får en overraskelse fra oss)

Dørene åpner kl. 18.00.
Middag serveres kl. 18.30.
Pris per person er kr. 800,-
Lyset slukkes kl. 23.00

Bli med og nyt en smakfull kveld med god mat og hyggelig selskap hos oss!

Book middag med overnatting for å gjøre noe ekstra ut av kvelden og du får tilbringer natten på vårt historiske hotell med en nydelig frokost dagen derpå.

Pinnekjøttkveld med overnatting 2 pers i dobbletrom kr 1575,- p.p
Pinnekjøttkveld med overnatting i enkeltromkr 2100,- p.p

Om Holtsmark

Velkommen til vår “Bærekraftig samarbeid - lokalt dyrket” mat konsept, hvor vi tror på viktigheten av å støtte lokale produsenter og gårder samtidig som vi fremmer bærekraftig og lokal mat. Menyen vår inneholder råvarer av høy kvalitet hentet direkte fra lokale bønder og produsenter, slik at vi kan tilby en virkelig unik og deilig matopplevelse.

No alt text
No alt text

Kokkene på Holtsmark

To kokker møttes, ble kjærester, giftet seg og har nå startet en selskaps-og cateringbedrift på tidligere Sem Gjestegård. Lisa har jobbet som kjøkkensjef på blant annet Oche Oslo, Tekehtopa og 4 service kantiner.Michael har vært kjøkkensjef på restauranter som Pascal patisserie & brasserie, Baltazar ristorante & enoteca, Lysebu hotell samt drevet Private Dining (fine dining catering)


En fellesnevner hos de begge er en oppvekst med sjø og natur. Mens Lisa hoppet fra svaberg til svaberg i Engelsviken var Michael på Finnmarksvidda, gjerne med fiskestanga og uten bekymringer.
En slik oppvekst gjenspeiles i maten. Lekent og elegant både på smak og utseende