Søndagsbrunsj

Dato

21. juli

Pris

295,-

Varighet

2 måneder

Send forespørsel
Ispinne

Søndagsbrunsj og uteservering

Vi åpner opp for søndagsbrunsj og uteservering hver søndag fra og med 26 mai og til utover høsten!

Brunsjen er en hyllest til det beste av norsk matkultur, med ferske og smakfulle ingredienser hentet fra nærområdet. Med kalde, varme og søte retter, er vår brunsj meny er en feiring av det beste som Norge har å by på.

Vi støtter lokale bønder og produsenter ved å bruke produkter fra gårder i nærområde. Hver munnfull er en hyllest til den norske produsenten og den rike smaken av sesongens beste råvarer.

Bli med oss for en brunsjopplevelse som ikke bare smaker godt, men også støtter lokalsamfunnet og bærekraftig matproduksjon. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til bordet og dele gleden av norsk matglede.

Hva med atmosfæren? Øvre Sem Gård tilbyr en unik opplevelse med sitt naturskjønne landskap og idylliske omgivelser. Slapp av og nyt den rolige atmosfæren før eller etter en tur med venner eller dine nærmeste.


Åpent fra kl. 10.00 til 16.00 - kjøkkenet stenger 14.30
Sharing brunsj fra 12 år - 295,-
Brunsj for de minste (2-11 år) - 175,-

Reserver bord for å sikre dere plass men ikke nødvendig

Vi gleder oss!

NB! Det er ingen brunsj søndag 14. juli og 28. juli. Og 21. juli er siste bordsetting 12.45.

Om Holtsmark

Velkommen til vår “Bærekraftig samarbeid - lokalt dyrket” mat konsept, hvor vi tror på viktigheten av å støtte lokale produsenter og gårder samtidig som vi fremmer bærekraftig og lokal mat. Menyen vår inneholder råvarer av høy kvalitet hentet direkte fra lokale bønder og produsenter, slik at vi kan tilby en virkelig unik og deilig matopplevelse.

No alt text
No alt text

Kokkene på Holtsmark

To kokker møttes, ble kjærester, giftet seg og har nå startet en selskaps-og cateringbedrift på tidligere Sem Gjestegård. Lisa har jobbet som kjøkkensjef på blant annet Oche Oslo, Tekehtopa og 4 service kantiner.Michael har vært kjøkkensjef på restauranter som Pascal patisserie & brasserie, Baltazar ristorante & enoteca, Lysebu hotell samt drevet Private Dining (fine dining catering)


En fellesnevner hos de begge er en oppvekst med sjø og natur. Mens Lisa hoppet fra svaberg til svaberg i Engelsviken var Michael på Finnmarksvidda, gjerne med fiskestanga og uten bekymringer.
En slik oppvekst gjenspeiles i maten. Lekent og elegant både på smak og utseende