Selskap og mat

Utforsk alle dine sanser med vår egen restaurant


Opplev den idylliske stemningen på Øvre Sem Gård, et sted som omkranser livets betydningsfulle øyeblikk med landlig sjarm. Vår gård danner den perfekte rammen for bryllup, konfirmasjoner, minnestunder, jubileer og dåpsfeiringer. Med historiske omgivelser og en omsorgsfullt bevart atmosfære, skaper vi en unik arena for minneverdige opplevelser som vil vare livet ut.

Våre selskapslokaler

Oppdekket bor i spisesalen

Slottet / spisesalen

Opptil 104 personer sittende
Egen bar
Utgang til hage
Dansegulv

Bordoppsett

Oppdekket bord i stabburet

Stabburet

Opptil 24 personer sittende

Egen Stabbursmeny

Oppdekket bor i Skaugum

Skaugum

Opptil 20 personer sittende
Utgang til hage
Tilknytning til stue
Tilknytning til bar


Oppdekket bord i Seheimer

Seheimer

Opptil 60 personer sittende
1 stue i tilknytning
1 danseområde med dansegulv

Bordoppsett

Oppdekket bord i Holtsmark

Holtsmark

Opptil 60 personer sittende
Utgang til hage
Eget Aperitifområde


Lokal mat

Vi tror på viktigheten av å støtte lokale
produsenter og gårder samtidig som vi
fremmer bærekraftig og lokal mat. Menyen
vår inneholder råvarer av høy kvalitet hentet
direkte fra lokale bønder og produsenter, slik
at vi kan tilby en unik matopplevelse.

Se menyer

Historiske lokaler

Våre selskapslokaler kan brukes til det meste. Lokalene våre har særpreg, historisk sus og stor variasjon. Fra prakt og seremonielt til uformelt og enkelt, Vi tilbyr assistanse og skreddersøm ned til minste detalj eller friheten til selv å utvikle etter ditt behov. Kom til Øvre Sem Gård og la deg og dine gjester begeistre av Askers tusenårssted. Hva med å ta med vennegjengen eller familien og delta på våre restuarantkvelder og/eller mat- og drikkeopplevelser?

Kokkeparet

Kokkene på Holtsmark

To kokker møttes, ble kjærester, giftet seg og har nå startet en selskaps-og cateringbedrift på tidligere Sem Gjestegård. Lisa har jobbet som kjøkkensjef på blant annet Oche Oslo, Tekehtopa og 4 service kantiner.Michael har vært kjøkkensjef på restauranter som Pascal patisserie & brasserie, Baltazar ristorante & enoteca, Lysebu hotell samt drevet Private Dining (fine dining catering)


En fellesnevner hos de begge er en oppvekst med sjø og natur. Mens Lisa hoppet fra svaberg til svaberg i Engelsviken var Michael på Finnmarksvidda, gjerne med fiskestanga og uten bekymringer.
En slik oppvekst gjenspeiles i maten. Lekent og elegant både på smak og utseende

Holtsmark Logo

Bli kjent med Holtsmark

Velkommen til vår “Bærekraftig samarbeid - lokalt dyrket” mat konsept, hvor vi tror på viktigheten av å støtte lokale produsenter og gårder samtidig som vi fremmer bærekraftig og lokal mat. Menyen vår inneholder råvarer av høy kvalitet hentet direkte fra lokale bønder og produsenter, slik at vi kan tilby en virkelig unik og deilig matopplevelse.

Les mer