Bryllup

Organiser ditt drømmebryllup på et unikt sted.

Flower illustration

La oss planlegge

Her kan du feire kjærligheten med et personlig preg i historiske rammer, særegne lokaler og vakker natur. Vi hjelper deg med tilrettelegging av seremonien, nydelig mat, unik atmosfære og stor fleksibilitet. Overnatting, festsal, låvebryllup, seremoni i hagen eller tilpasset meny. Kort sagt: mulighetene er uendelige.

Lek med tallene

Våre historiske lokaler

Oppdekket bord i spisesalen

Tradisjonelt og historisk

Spisestuen i Slottet er satt tilbake slik det en gang var, med tilpasninger til dagens standarder og drift. Her er det mulighet for ulike bordoppsett da rommet kan huse opptil 104 gjester.Spisestuen har direkte adkomst til hagen, som gir dere anledning til hyggelig samvær med aperitiff og snack i hagen før bordsetting.

Inngangsparti til Seheimer

Herregårdsbryllup

Seheimer er det gamle skolebygget fra den gang Øvre Sem Gård var landbruksskole. Dette er en majestetisk bygning der dere kan nyte menyen på gårdens gildehall. Dette er flotte autentiske lokaler med historisk preg. Her vil dere få tilgang på 3 ulike rom. Stuen, gildehallen og det gamle revylokalet med dansegulv.

Bryllupsgjester i hagen

Hagebryllup

Vi har en stor og flott hage med vekster, grønt gress og frukttrær som et vakkert bakteppe på den spesielle dagen. Ønsker du et harmonisk og avslappet hagebryllup, med en magisk sommerstemning er dette bryllupet for deg. Vi booker telt med og uten gulv, vegger og scene og dekorasjon for dere

Låvebryllup åpner for booking 2025! Foto av Gildings

Låvebryllup

Book den flotte låven vår fra våren 2025! Vi restaurerer den nå, og den vil ha høyt tak og rustikt preg. Vi serverer deilig mat med lokale råvarer. Lokalet vil ha plass til opptil 170 gjester og passer for deg som ønsker er rustikk låvebryllup!

Sitat

Hvordan staver man kjærlighet? spurte Nasse Nøff.
Man staver ikke kjærlighet, man føler den, svarte Ole Brumm.

Vi feirer kjærligheten

No alt text

Kjærlighet til maten

Gjennom maten viser våre kokker sin kjærlighet!
Maten er laget av kjærlighet til kokkefaget som en kjærlig dans mellom smaker, dybde, aromaer og konsistens. De viser leken kjærlighet til matkunsten, produktene og produsentene.

Se meny

No alt text

Kjærlighet til brudeparet

Gjennom brudepakken viser vi vår kjærlighet til dere. Book brudepakke, få overnatting på suite, frukt og musserende på rommet, tidlig innsjekk og frokost på sengen og sen utsjekk dagen etter.

No alt text

Kjærlighet til gjestene

Vi viser vår kjærlighet gjennom servicen vi gir. Hver gjest er en unik person som alle fortjener litt ekstra oppmerksomhet

No alt text

Kjærlighet til stedet

Ved å ivareta våre bygg viser vi kjærlig het til stedet vi ønsker å dele med dere. Her skal dagen bare nytes, ingen andre krav.

Alt du trenger til den store dagen

Telt i hagen

Telt

Vi tilbyr en koselig utendørs teltløsning for bryllupet deres. Teltet vil gi dere og gjestene en intim og stemningsfull opplevelse utendørs. Våre telt er romslige og kan tilpasses deres behov, og vi sørger for å skape en komfortabel atmosfære med passende belysning og varme.

No alt text

Vintage bil

Vi tilbyr vakre vintage-biler som vil gi en unik og sjarmerende touch til deres bryllup. Med våre erfarne sjåfører kan dere være trygge på at transporten vil være elegant og komfortabel.

Spisesalen fylt av blomster
Oppdekket bord
Brud
Brud på rommet
No alt text
Dånøt kaker
Oppdekket bord
Brud på rommet

Brudepakke

Bryllupsnatten er selve kronen på kjærlighetsfesten!
Unn dere noe spesielt denne første natten som ektefeller. Etter en dag fylt med kjærlighet, glede og feiring, er det nå tid for dere å skape de første minnene som et gift par.

Vi har satt sammen en brudepakke for å gjøre dette oppholdet ekstra spesielt.

Ved bestilling av brudepakken vil dere få tidlig innsjekk samt sen utsjekk.
Det vil bli satt musserende vin og fruktfat på rommet deres ved ankomst.
I tillegg får dere servert frokosten på rommet neste dag, slik at dere sammen kan nyte morgenen og tenke på den unike feiringen kvelden før.

Hvorfor ikke arrangere

Helgebryllup

Forlenget Feiring

Utvidfeiringen over flere dager. Fra velkomstarrangementer på fredag ​​til avsluttende brunsj eller lunsj på søndag, kan du fylle helgen med ulike aktiviteter og feiringer som gir gjestene en dypere forbindelse til øyeblikket

Uformell atmosfære

Helgen gir et mer avslappet tempo, noe som gir både brudepar og gjester sjansen til å virkelig nyte øyeblikket uten stress og hastverk. Dette gir en uformell og sosial atmosfære og til å slappe av, mingle og virkelig fordype seg i feiringen.

Kreative Aktiviteter

Helgebryllup gir muligheten til å inkludere kreative aktiviteter og arrangementer, for eksempel en fellesmiddag fredag, en avslappet piknik ogutendørsaktiviteter som gjør at gjestene kan bli enda bedre kjent med hverandre.

Frokost vs Brunsj

Om dere synes frokosten er noe tidlig, kan vi tilby felles brunsj for deres bryllupsgjester dagen etter. Denne kan da bestilles fra 10.30 - 14.00 for et tillegg på 215,- pp

Overnatting

Vi kan huse inntil 85 gjester fordelt på dobbeltrom, enkeltrom og familierom.

Tilleggslokaler

I tillegg har vi lokaler som kan benyttes til styling, fellesmiddag kvelden før samt aktiviteter