Bryllup

Organiser ditt drømmebryllup på et unikt sted.

Flower illustration

La oss planlegge

Her kan du feire kjærligheten med et personlig preg i historiske rammer, særegne lokaler og vakker natur. Vi hjelper deg med tilrettelegging av seremonien, nydelig mat, unik atmosfære og stor fleksibilitet. Overnatting, festsal, låvebryllup, seremoni i hagen eller tilpasset meny. Kort sagt: mulighetene er uendelige.

Lek med tallene

Våre historiske lokaler

Oppdekket bord i spisesalen

Tradisjonelt og historisk

Spisestuen i Slottet er satt tilbake slik det en gang var, med tilpasninger til dagens standarder og drift. Her er det mulighet for ulike bordoppsett da rommet kan huse opptil 104 gjester.Spisestuen har direkte adkomst til hagen, som gir dere anledning til hyggelig samvær med aperitiff og snack i hagen før bordsetting.

Inngangsparti til Seheimer

Herregårdsbryllup

Seheimer er det gamle skolebygget fra den gang Øvre Sem Gård var landbruksskole. Dette er en majestetisk bygning der dere kan nyte menyen på gårdens gildehall. Dette er flotte autentiske lokaler med historisk preg. Her vil dere få tilgang på 3 ulike rom. Stuen, gildehallen og det gamle revylokalet med dansegulv.

Bryllupsgjester i hagen

Hagebryllup

Vi har en stor og flott hage med vekster, grønt gress og frukttrær som et vakkert bakteppe på den spesielle dagen. Ønsker du et harmonisk og avslappet hagebryllup, med en magisk sommerstemning er dette bryllupet for deg. Vi booker telt med og uten gulv, vegger og scene og dekorasjon for dere

Låvebryllup åpner for booking 2025! Foto av Gildings

Låvebryllup

Book den flotte låven vår fra våren 2025! Vi restaurerer den nå, og den vil ha høyt tak og rustikt preg. Vi serverer deilig mat med lokale råvarer. Lokalet vil ha plass til opptil 170 gjester og passer for deg som ønsker er rustikk låvebryllup!

Sitat

Hvordan staver man kjærlighet? spurte Nasse Nøff.
Man staver ikke kjærlighet, man føler den, svarte Ole Brumm.

Vi feirer kjærligheten

No alt text

Kjærlighet til maten

Gjennom maten viser våre kokker sin kjærlighet!
Maten er laget av kjærlighet til kokkefaget som en kjærlig dans mellom smaker, dybde, aromaer og konsistens. De viser leken kjærlighet til matkunsten, produktene og produsentene.

Se meny

No alt text

Kjærlighet til brudeparet

Gjennom brudepakken viser vi vår kjærlighet til dere. Book brudepakke, få overnatting på suite, frukt og musserende på rommet, tidlig innsjekk og frokost på sengen og sen utsjekk dagen etter.

No alt text

Kjærlighet til gjestene

Vi viser vår kjærlighet gjennom servicen vi gir. Hver gjest er en unik person som alle fortjener litt ekstra oppmerksomhet

No alt text

Kjærlighet til stedet

Ved å ivareta våre bygg viser vi kjærlig het til stedet vi ønsker å dele med dere. Her skal dagen bare nytes, ingen andre krav.

Tilleggsservice

Bryllupskake

Vi tilbyr deilig bryllupskake som vil glede smaksløkene deres på den store dagen. Vår konditor vil lage en spesiell kake som passer deres ønsker og behov, enten det er en klassisk sjokoladekake eller en moderne kake med spennende smakskombinasjoner.

Blomster

Vi tilbyr vakre blomsteroppsatser som vil gi den perfekte atmosfæren til deres bryllup. Våre dyktige blomsterdekoratører vil sørge for å lage unike og personlige blomsteroppsatser som matcher deres ønsker og tema for bryllupet.

Bryllupsbil

"Vi tilbyr vakre vintage-biler som vil gi en unik og sjarmerende touch til deres bryllup. Våre biler er nøye utvalgt for å gi dere den autentiske vintage-opplevelsen og en storslagen inngang til bryllupsfesten. Med våre erfarne sjåfører kan dere være trygge på at transporten vil være elegant og komfortabel.

Fotograf

Vi samarbeider med talentfulle bryllupsfotografer for å sikre at deres bryllup blir fanget på den mest minneverdige måten. Våre fotografer er dyktige i å fange øyeblikkene som skjer gjennom dagen, fra de små detaljene til de store øyeblikkene. Ved å samarbeide tett med dere, vil fotografene skape et resultat som er unikt og personlig til deres bryllup.

Stoltrekk

Vi tilbyr vakre og elegante stoltrekk som vil forvandle bryllupslokalet til en ekstraordinær og stilfull atmosfære.

Telt

Vi tilbyr en koselig utendørs teltløsning for bryllupet deres. Teltet vil gi dere og gjestene en intim og stemningsfull opplevelse utendørs. Våre telt er romslige og kan tilpasses deres behov, og vi sørger for å skape en komfortabel atmosfære med passende belysning og varme.